• 62
    gol olmayan ibrahim akın'ın pozisyonunda sanırım. melih gümüşbıçaktan başka kimse golll diye bağırmadı. ne ekran başındakiler ne de stadyumda maçı izleyenler.

    şut auta çıktıktan 5 saniye sonra melih gümüşbıçak gooooll diye bağırdı. herkes onun gibi pozisyonun gol olduğunu falan zannettiğini düşündü. sanırım o sıra pozisyonu değilde telefonunda birşeyi inceliyordu.

    alex tellesin golünde de sanki gol olmamış gibi bir tepki gösterdi. maçın başında da maçı bir kenara bırakıp 10 dakika spikerler arası eziyet edici bir muhabbet dinlettiler bize.

    bir de anlamadığım şu, bir maçı neden iki spiker anlatır arkadaş. bu bir tek türkiye'de var sanırım. ercan taner lig tv yi bıraktığından beri maçı 2 kişi anlatıyorlar. ne bu anlamıyorum.

    birinin nefesi falan mı kesiliyor maç anlatırken, ses telleri mi bozuluyor. bir de şunu diyorlar maçı 2 kişi anlatmak bizim de işimize yarıyor.

    adam maç anlatırken, melih şendil telefonunda futbolcu isimlerinin anlamına falan bakıyor. bü yüzden daha rahat oldu sanırım.

    her zaman 2 kişi maç anlatılmasına karşıyım. bu ne arkadaş. çok mu zor 22 kişinin ismini telafuz etmek. zaten onlarda maç anlatmıyor. bazı bölümler kendi aralarında sohbet ediyorlar.

    ne zaman kurtuluruz bu verimsizlerden bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın