resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1284
    son maclarda yaptigi ayni hatayi yapmayarak beni cok mutlu etti. telles'i oyuna alirken olcan'i one almakla ugrasmadi boylelikle oyuncular sahadaki yerlerini bulmakla ugrasmadi. bu pozitif bir degisiklik. ayrica muhtemelen burak'in ortasinda onde olan olcan olsaydi on direge degil arkaya kosu yapacakti ve gol olmayabilirdi. olcan'in kosu aliskanligi genelde arka direge diye soyluyorum yoksa bunu kimse bilemez.

    diger bir durum burak cikinca sneijder'i merkezde tutmasi cok dogruydu keske biraz daha sabretseydi ya da umut'u bruma'nin yerine soksaydi. cunku ilk defa sneijder'i false9 seyredecektik ve hizli bir takim gorme sansimiz olabilirdi. ozellikle bruma ve telles'in kanatlarini degistirip sneijder ortada devam etseydi cok acayip bir sey denemis olacakti ama ziyani yok. hatali bir karar yok sonucta ortada.

    selcuk'a one cik diye fazla soyluyor, ikinci yari burak sakatlaninca selcuk'a cikma demeliydi. cok rahat ustumuze geldiler. chedjou ve koray'la konusmasi lazim, ilk topu fazla dusuruyoruz. bu da baski yememize sebebiyet veriyor. bireysel bir hata degil bu, semih ve hakan da ayni hatayi yapiyordu.

    21 subat sivas macinda yaptigi bir hatayi duzeltmeye calistigi icin kendisine tesekkur ederim. umarim daha net cozumlerle daha da iyisini yapabilir. yavas yavas takimi oturtmaya basladi sanki, devamini ise ikincil adamlarin sorumluluk alabilmesini saglayarak yapacaktir. bu da bizi sampiyonluga goturur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın