resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6508
    basının gazını feci almış ergen taraftarların eleştirdiği faruk süren'le birlikte galatasaray'a gelmiş en başarılı başkandır ( yaşım 39 daha önceleri çok hatırlamadığım için yorum yapmak bana düşmez )

    paranın yeni nesil için duruştan daha önemli olduğunu hep söyledim ama yazarları okuyunca daha da iyi anladım.

    galatasaray'ı batağa sürükledi lafı tek kelime ile cahilliktir çünkü galatasaray her zaman batakta idi. hatta kendi gelmeden önce adnan polat döneminde sadece ekonomik olarak değil takım olarak da batakta idik. takım küme düşme potasına girmişti neredeyse.
    kendisinin gelmesi ile ne ekonomik olarak daha da batağa düştük nede daha farklı bir duruma düştük. kendisi gelmese zaten bir iki sene içinde bundan farklı duruma geleceğimizi düşünmüyorum.

    kendi kredi kabiliyeti ile döviz borçlarının çoğunu bile türk lirasına çevirmesi kulüp adına olay iken, ekonominin e'sinden sadece oyuncu maaşları kadar anlayanlar tarafından eleştiri konusu yapılıyor.
    bugün iki dakika durun düşünün! melo ve sneijder'e neden türk basını her türlü baskıyı yapıyor? sorun bir kendinize ve ünal aysal neden bu kadar eleştiriliyor analizini yapın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın