resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1267
    su an icinde bulundugu durum skibbe'ye hayli benzeyen teknik direktor.

    yumusak, savunmasi problemli bir takim. akiskan, hareketli ve pasa dayali bir hucum formasyonu. amatop kaybedilince alan daraltmakta zorlanan ve rakibe pozisyon vermemeyi basaramayan bir takim. artilar eksiler o kadar benzer ki. tipki lincoln'de oldugu gibi sneijder de hamza hoca geleli beri cok mutlu, ve performansi cok iyi. burak ayni sekilde. selcuk'un performansi artiyor, siklikla ceza sahasina giriyor.

    tipki o donemde oldugu gibi galatasaray'in iyi bekleri yok, ve hucum 4lusunun savunma katkisi cok cok dusuk. bu da takimi surekli pozisyon halinde birakiyor.

    bunun icin bir kac cozum var. birincisi oturmus stoper ikilisi. hamza hoca buna ugrasiyor ancak sakatliklar pek izin vermedi, eldekiler de ideal degil. chedjou formsuz dondu, semih sakat. galatasaray bu konuda hemen gelismezse sampiyonluk yarisini son 3 haftaya dahi tasiyamaz. ikincisi hizli, cabuk ve ayagina hakim beklerden cok pres katkisi. sabri ve telles bu yuzden dogru isimler ve hamza hocanin ilk tercihleriydi, sabrinin sakatligiyla yabanci siniri derken bekler yine degisir oldu. ilk firsatta bu ikiliye geri donulmeli.

    ucuncu ve sonuncusu ise galatasaray'in kuyt-vari bir katki alabilecegi bir sag kanat. takimin pres ve savunma gucunu artiran, gol koklayabilen tempolu bir oyuncu. ve bu oyuncu galatasaray kadrosunda yok. bruma buna evrilebilse dahi yabanci sinirina takiliyor. bu isi yapabilen diger isim ise yarari kadar zarari olan umut bulut.

    bu da demek ki muslera, sabri-cehdjou-semih-telles, melo-selcuk-sneidjer-emre- umut burak. yani bu sartlarda hamza hoca zaten elinde cikarabilecegi en iyi cikarmis. bundan daha fazlasi da olmuyor pek. sakatlanan oldugu zaman yerine giren oyuncunun karakteri de farkli olunca tum yapi cokuyor, burak yilmaz orneginde oldugu gibi.

    ama cok buyuk ihtimalle bu sene bitmeden isler degismeyecek. ve seneye kadroyu ciddi revize etmek gerekecek... malesef.

    ancak o gune gelene kadar eldeki performansa bakmak lazim. cok kotu kurulmus, moral olarak bitik, 30+ oyunculu bir kadroyu, sifir transferle ve sadece oyuncu elden cikararak, 10 macta 8 galibiyet ve 2 beraberlige tasiyan hamza hamzaoglu su ana kadar tam puan almistir. tebrik etmek, basarilarinin da devamini dilemek gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın