resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9911
    herşeyi unuturum, herşeyi kabullenirim, herkesin birşeyi yapmasının bir sebebi olduğunu, bu uğurda neler yapabileceklerini çokca kez tecrübe ettim, bu yüzden herşey affedilebilir benim gözümde ama fatih terim'in sana, bana, bize, galatasaray'a yaptığı şeyi unutamam, affedemem.

    bize sırt çevirdiğin gün bende film koptu hocam kusura bakma. yaşattığın onca başarıyı bir kalemde nasıl silebilirsin kendi ellerinle?

    şu hayatta en büyük 2 hayalkırıklığım var; 1.si yıllar yıllar önce eski sevgilimin bana sarılıp "seni çok seviyorum" dedikten 1 gün sonra sebepsiz yere ilişkimizi bitirmesi, 2.si ise fatih terim'in galatasaray'ı yüz üstü bırakıp yıldırım demirören'e yağdanlık olması.

    bu 2 şey dışında hayatta hiçbirşey umrumda olmadı, ilki olduğunda insanlara bakışım değişmişti, ikincisi olduğunda hayata bakışım değişki.

    hangi maç hatırlamıyorum; ayakta zor durduğum halde, hasta hasta gittiğim abdi ipekçi'de bir maç vardı, her molada su almaya gitmiştim, boğazım patlayacak seviyeye geliyordu ve ben sen salona geldiğinde imparator diye son gücümle bağırmıştım. en çok da işte o ağrılarıma rağmen sana yaptığım tezahurata acıyorum, bademciğim kadar değerin yok artık gözümde hocam.

    affetmeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın