resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6470
    kimileri sadece kazandırdığı başarıları görüyor aysal hakkında. 2 yıl üstüste şampiyonluk cl'de çeyrek final, süper kupa, drogba, sneijder vs...

    kimileri ise sadece verdiği zararları hatırlıyor. amatör şubelerin paralarını alamamaları, yapılmış aptalca* ve şaibeli * transferler, çok yanlış td tercihleri, dere geçerken at değiştirmesi, iyi giden sistemi bozması, borçların inanılmaz artması vs...

    çok ilginçtir ki her iki tarafın da savı doğru. yani bu adam ne siyah ne beyaz. gri. yaptığı çok iyi şeyler de var, çok kötü şeyler de. körü körüne takılmadan bu griyi incelememiz lazım aslında.

    ünal aysal herşeyden önce çok ama çok zeki bir yatırımcı. galatasaray aşkı ve sevgisi bu yatırımcı kimliğinin önünde değil benim gözümde. bunu da en iyi bırakıp gitmesinden anlıyoruz. eğer o saçma sebeplerden dolayı gitmemiş olsaydı şu anda kasırga vurduğunda başkan hala kendisi olacaktı ve bunca ortaya koyduğu vizyondan ve yükselen hedeflerden sonra bütün bu rezaletlerle aynı cümle içinde kendi ismi geçecekti. ama dediğim gibi kasırgayı gördü ve gitti.

    galatasarayın mali durumunun, her ne kadar diğer büyükler de aynı durumda olsa da, ne kadar kötü olduğunu ve son 3 yılda çılgın artan gelirlerimize rağmen ne kadar batağa saplandığımızı anlamak için iki saatinizi ayırın ve adnan öztürkün aspor'daki programını izleyin youtube'dan. gerçeklerin ne kadar acı olduğunu orada görebilirsiniz.

    bu adam vizyon adamı. ortaya proje koyup onu hayata geçirecek ve projeleri her daim en tepede yer alacak. faruk süren de böyleydi mesela. böyle vizyoner bir başkanı istememek için aptal olmak lazım diyorsun ama işte kazın ayağı öyle değil. hesap belli. verdikleri ne, aldıkları ne. ilk iki yıl verdikleri çok çok fazlayken son zamanlarında bütün bu müspet gelişmeleri alıp negatife çevirebildi. hem kendine hem bize yazık etti.

    son tahlilde ortaya koyduğu vizyon incelenmeli ve mutlaka o yolda ilerlenmeli, ama onunla değil. mali açıdan yaptıklarıyla hiç değil. gelir olarak avrupanın ilk 20 kulübü arasında yer alıp bu kadar borçlanmak akıl karı değil. gavurların dediği gibi " you fool me once shame on you, you fool me twice shame on me" *.

    he bir de aklıma gelmişken entryden bağımsız olarak yönetimden amatör bir branşa sponsorluk için talep gelmedi demiş. yani aslında kendisi hazır ama talep yok. sorun iletişimde. terime de ulaşamamıştın zamanında. bence sen telefonlarına bir baktır başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın