resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6460
    hala bu adama bel bağlayan varsa yazık onların taraftarlığına. branşları getirdiği durum ortada. işi profesyonellere bırakmak yerine aptalları danışman yapıpsaçmalamanın zirvelerinde gezen de kendisiydi.

    yok efendim kongre de istediği yetkileri alamadığı için bozulup ayrılmış. sanki şimdiye kadar kongre her galatasaray başkanına sınırsız yetki verip, istediğini yapmasına zemin hazırlıyordu.

    ama yine de aday olsun istiyorum, sonra da adnan öztürk karşısında güzel bir mağlubiyet alıp gitsin. futbol takımı bu sezon şampiyon olursa ünal aysal'a rağmen şampiyon olmuş olacağız. yaptığı rezil transferler ve saçma hoca seçimleriyle transfer yapamayan bir hale getirdi kulübü.

    amenna şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan takımda ne kadar payı varsa, aynı şekilde bu sezon averaj takımı olan ve avrupa'ya rezil eden takımdan da payı büyüktür. sezon başı şampiyonlar ligini hiç düşünmeden transferler yapmış ve takım kurmuştur. sonucunda da galatasaray'a zerre yakışmayan bir avrupa serüveni yaşanmasına sebep olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın