resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6454
    a dan z ye tüm branşlarda rezalet olan bir galatasarayı -engelsiz aslanlarımız hariç- alıp, kaldı ki bunun içinde 14-0 lık fenerbahçe serileride dahil, bizi tüm branşlarda en üstlere çıkaran başkan.

    evet canım başkanım. evet cicim başkanım. onurunu duruşunu yediğimin başkanı. bir kerr laf söyletmedi sağda solda. o kupayı kadıköyde kaldırtan tarihi başkanım. adamın dibi alyuvarı akyuvarı karekökü ve bilimum ne varsa o olan başkanım.

    sneijderi drogbayı galatasaraya getiren başkanım.

    zamansız gidişi bile onu yıldırmayan başkanım. her şeyi matematiksel verilere döken hodri meydan deyip herkesi susturan başkanım.

    çık gel yine. ite köpeğe bırakma buraları. meydan doldu taştı. sen çık gibi mesnetsiz açıklama yapamasınlar o makamdakiler. galatasaray ı yeriz diyemesinler.

    bu taraftara bakma sen. bunlar bağırmaya çağırmaya itaat eden yüreksiz taraftarlar. bunlar koyun psikolojisiyle hareket eden en ufak başarıyı büyük sayanlar hayal kurduranları destekleyen adamlar.

    özledik seni. seni manciniyi duruşunuzu.

    şu an hamza hocayla harika bir uyum ergin hocayla sorunların çözüldüğü amatör branşlarla sorunların hallolduğu bir galatasarayı sen yapabilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın