• 3378
    ulan biz günlük hayatımızda galatasaray'a laf geldiği zaman tanıdık tanımadık kim olursa olsun dövecek gibi üzerine gidip ağız dalaşına girip bu kulübün kendi çapımızda hakkını savunuyoruz. yeri geliyor deplasmana gitmek için, maça gitmek için sevdiklerimizle kavga edip mücadele içine giriyoruz. insanlar kalkıp voleybola destek için lodoslu havada feribotlara binip çanakkale'lere edirne'lere deplasmanlar yapıyor. sutopu maçlarına gidip, gündüz 12'lerde engelsiz aslanların maçlarını kaçırmıyor siz bu insanların yaptıklarını resmen görmezden gelip her branşta bizim başımızı öne eğiyorsunuz. galatasaray taraftarının başı skorla, sahadaki sonuçla hiçbir zaman eğilmez ama siz bu kulübün hakkını savunamazsanız o zaman bizim de söyleyecek birşeyimiz kalmaz. bu taraftar bütün bunları ellerinde hiçbir güç olmadığı halde yapıyor.

    ama sizin elinizde güç var, ortalığı ayağa kaldıracak materyaller var ama siz gidip tek kelime edemiyorsunuz. bu kulübün, taraftarın, sporcunun hakkını koruyamıyorsunuz. neden korkuyorsunuz? kimden korkuyorsunuz? bu taraftar sizden spanoulis'i, marjanovic'i istemiyor. istediği tek şey karşı tarafın hakkını koruyacağınıza sporcularının hakkının korunması.

    en basiti diyorsunuz ki "futbolda transfer yapmayacağız" buna bile herkes eyvallah çekiyor, kimse transfer istemiyor herkesin tek istediği masaya yumruğunuzu vurmanız ama siz elinizin acımasından mı korkuyorsunuz neden korkuyorsunuz cidden anlam veremiyoruz. biz resmi siteye girip haber okuyalım derken reklam bannerları görmekten gına geliyor, onu al bunu al şuna üye ol demesini biliyorsunuz.

    beyler artık kimse resmi siteden yapılan "galatasaray spor kulübünden açıklama" metinlerini yemiyor, gaza gelmiyor, çünkü kimse artık size inanmıyor ve siz bunu 3 aylık bir sürede sağladınız hepinizi teker teker tebrik ediyoruz. o 2 sene önce yazılan ve taraftarın aylarca ruhunu okşayan "kontrolünü kaybetmiş bu zatı muhatap almayacağız" açıklamasını bile unutup aziz yıldırım'ın avukatı oldunuz. muhatap olmayı bırak resmen adamın avukatı oldunuz.

    sizden artık hiçbirşey beklemiyoruz. lütfen 3 ay hiç açıklama yapmadan koltuğunuzda oturun ve 3 ay sonra lütfen gidin.

    biz galatasaray'ı yönetecek insanlar bekliyoruz. galatasaray'ın hakkını savunacak insanlar istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın