• 23
    evet arkadaşlar turnuvanın başlaması için hazırlıklar tamamlandı sayılır.

    turnuva 8'erli vei 7'şerli olmak üzere 2 grup şeklinde oynanacak, ve gruplarda ilk 4 sırayı alan takımlar çeyrek finallerde çapraz eşleşecekler.
    turnuvanın grup aşamasında, takımlar aralarında bir maç mı iki maç mı oynasınlar bunun kararını jadore ile açıkçası veremedik. bu yüzden bu kararı kapalı oylama olarak birlikte verecegiz. şunu unutmayalım, eger rövanslı olursa her takım grubunda 12 maç yapmak durumunda olacak (8'li grupta ise 14) eger bu kadar maça ayırabilecek vaktiniz olmayacaksa turnuvayı aksatmamak adına tek maç olsun diye fikir bildiriniz. grup aşaması başladıktan sonra grup maçlarının tamamlanması için 5 günlük bir süre yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum.

    takımların dağıtımına gelince; direkt kura ile takımları dagıtmak yerine daha önce ea forumunda gördüğümüz bir uygulamayla takımları dagıtmaya karar verdik. seçebilecegimiz takımlar 4.5 yıldızlı ve altındaki takımlardan olup, herkes "2" takım tercihini bana özel mesaj yoluyla yollayacak. eger bana yollanan takımlar kimsenin tercih listesinde olmayan takımlardansa o takım isteyen kişiye direkt verilecektir. ilk tur takım dagıtımlarının ardından, kalan takım listesi güncellenecek ve katılımcılardan tekrardan tercih yapmaları istenecektir. en sonunda örnegin birden fazla kişi aynı takımlarda diretiyorsa da o takımlar kura yoluyla sahiplerini bulacaklardır.

    4.5 yıldızlı takımların listesi ilk entry'de mevcuttur. 4.5 yıldızdan daha düşük yıldızlı bir takım tercih etmek ise tamamen sizlerin kararıdır. ülke takımları turnuvaya dahil değildir.

    şimdiden herkese başarılar diliyor ve keyifli bir turnuva geçirmeyi diliyorum.

    bana hempsn isimlerinizi, hemrövanşlı-rövanssız olsun kararınızı hem deiki takım tercihinizimesaj atabilirsiniz. 14 katılımcıdan da tercihleri aldıktan sonra ilk tur takım dagıtımları açıklanacaktır :)

    ***galatasaray sozluk draft 2015***
App Store'dan indirin Google Play'den alın