resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1150
    01.02.2015 bursaspor karşısında çıkardığı 11 en iyisiydi.

    selçuk ve burak kadroda yok. mecbur taşlar yerinden oynayacak. geri gelen chedjou'yu takıma koydu ki fernandao gibi bir forvete karşı da koymak zorundaydı. buna rağmen adam hava topundan golünü de yazdı zira.

    e sneijder, melo, muslera dokunulamaz. etti mi 4 yabancı...
    ya yekta'yı oynatıp emre'yi bölgesinden kaydırmayacaktı orta sahaya. ama emre'nin orta alan performansının sağ iç performansından daha iyi olduğu da ortada... ya da böyle bir çözüm uygulayacaktı. hepimiz görüyoruz ki henüz bruma sıkıntılı bir oyuncu. telles'i açık oynatmak ne bursa'dan korkmaktır, ne de küçük takım teknik direktörü kafası. telles zaten sürekli ilerde oynamayı isteyen bir oyuncu. bu defa arkasına hakan balta'yı koyarak ofansif özelliklerinden faydalanmak istedi hoca hepsi bu.

    bana göre maçtaki en büyük talihsizlik sabri'nin sakatlığı oldu. sabri sakatlanmasa bence durumu idare edebilirdik ilk golü bulduktan sonra.
    hamza hoca 11-12 sezonundan sonra galatasaray'ın oynadığı en iyi topu oynatıyor geldiğinden beri. ancak çok fazla adale sakatlığı yaşanmaya başladı. belki kondisyoner konusunda bir önlem alması gerekecek teknik kadronun. onun dışında performansından çok memnunum. bursaspor maçı gibi çok maçı hakem zorla fenerbahçe'ye verdi. rekabet ettiğimiz şartlar bunlar. normalde bana göre şu takımın 2-3 puan farkla lider olması gerekiyor.

    sırf yaptıklarına bakarak diyebilirim ki şampiyonluğu kayıp da etsek desteğim var hamza hoca'ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın