• 671
    taraftarı olsam oynadığı futbol hoşuma gider miydi diye beni derin düşüncelere sevk eden takım. başarılılar mı? kesinlikle başarılılar. son saniye golü yemeseler şampiyonlar ligini alacaklardı geçen sene. ki kendileri grup aşamasından finale kadar bütün takım taraftarlarının istediği bir rakipken bunu başaracaklardı. ligde real madrid ve barcelona gibi istedikleri zaman istedikleri oyuncuları alan, kadrolarında messi, ronaldo, neymar, bale gibi sürekli dünyanın en iyi futbolcularını bulunduran ve önümüzdeki yıllarda la liga'da bu iki takımdan başka bir şampiyonun çıkmayacağı öngörülen yerde şampiyon oldular.

    bütün bunları güzel futbol oynayarak yapmadılar, tersine son yıllarda moda olan ismiyle "otobüs çekerek" yaptılar. bizim böyle futbol oynayarak şampiyon olduğumuzu düşünüyorum; aklıma ilk gelen şey "ulan şampiyon olalım da nasıl top oynarsak oynayalım önemli değil". sonra biraz daha düşününce öyle bir şampiyonluk sonrası takımı kesinlikle eleştirirdim diyorum. teknik direktörle devam etmemizi istemezdim büyük ihtimalle. bir çok taraftar da benimle aynı fikirde olurdu zira lucescu gibi bir adamın arkasından sıkıcı futbol oynatıyordu diyen çok.

    ama bu atletico'nun teknik direktörüne tapıyor resmen taraftarları. hatta dünyanın her yerinde hayranı var adamın. futbolcuları onun için ölürüz açıklamaları yapıyor. taraftarların ve futbolcuların bu yorumlarını dinleyince adamlar sahada çok zevk veren bir futbol oynuyorlar heralde derken, maçları izleyince resmen hayal kırıklığına uğruyorsun. bu futbolu bizim takım oynasa, her hafta kalp krizi geçiren bir sürü taraftar olurdu allah göstermesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın