resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 952
    17 ocak 2015 galatasaray river plate maçında penaltı kullanacak oyuncuları kendisi seçmiştir. selçuk, sneijder, olcan ve melo gayet güzel ama son penaltıya sırf duygusal sebeplerden ötürü sabri'yi koyarsan birincisi futbol hatayı affetmez, ikincisi de bir yanlış dört doğruyu alır götürür.

    laubaliliği kendisi yapmış, sabri de beklendiği şekilde değerlendirmiştir.

    1- rakip sarımsakspor bile olsa lütfen küçümseme hocam.

    2- son ana kadar da ciddiyeti elden bırakma. evet hazırlık maçı da olsa öyle veya böyle river plate'nin rezerv takımına saçma salak bir şekilde elendik ve çok keyifli geçmesi muhtemel bir beşiktaş sınavını teptik. hadi otur oyna şimdi brezilya'nın serie c takımıyla üçüncülük dördüncülük maçını...

    lütfen hocam. bak lütfen diyorum rica ediyorum. hazırlık maçları oyuncular için var ama senin için de gerçek anlamda bir hazırlık maçı oldu bu. lütfen teknik ve taktik bilgiden vazgeçme, onursal kaptanına başlatma, iyi penaltıcı kimse o atar bunu sana ben mi öğreteceğim yani üzme bizleri, duygusal sebeplerden, kişisel zaaflardan bükme boynumuzu. akıl ve mantıktan vazgeçme, özel hayatında git öp, sev, kokla sabri'yi beni bağlamaz ama seri penaltı atışlarında galatasaray vs mahalle takımı bile olsa beşinci ve en önemli penaltıyı attırırsan "canın sağ olsun hocam :))))" demem.

    yakışmadı. nazar boncuğu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın