• 3333
    wesley sneijder'in gonderilmesinin tek sorumlusunun kendileri oldugunu dusunmuyorum.

    bu yonetim geleli beri transfer dahi yapmadi. salih'e 2.75, hajrovic'e 3.5, ontivero'ya 2, tarik'a 4.5, yasin'e 2.5 milyon euro odeyerek, umut gundogan, veysel, pandev, dzemaili'ye bir ton para sacarak, eray, selcuk ve burak'a sacmasapan kontratlar vererek bu mali acigi olusturan ve galatasaray'in finansal fair play'den ceza almasina yol acan aysal yonetimiydi.
    bugun 3 aylik yarsuvat yonetimi "maddi olarak ciddi anlamda acigimiz var, teklif aldigimiz oyunculari elden cikariyoruz" derse bunda onceki yonetimin hic bir payi yok mudur?
    2 sene once gelmis bir star oyuncuya hala icine kolaylikla oturabilecegi bir kadro kuramayan, 3 farkli teknik direktorle calistiran ve dorduncuye mahkum birakan, turkiyeye futbolu birakmaya gelen bir oyuncuyu ayrilmayi dusunme noktasina getiren da aysal yonetimi degil midir?

    galatasaray finansal fair play cezasi aldi beyler. bu demek ki bir seyleri acilen degistirmezse avrupa'dan men cezasi alacak. bu sartlarda galatasaray'in malesef su an sneijder'e gelecek 10 milyon euroluk bir teklifi reddedecek gucu yoktur. ek olarak sneijder'in yillik 4.5 milyon euroluk kontrati da cabasi. tabi ki takimda eray, yasin, eboue, selcuk, burak filan milyon euro'lar gotururken sneijder'in parasini konusmak komik. peki bu adamlari bu yonetim mi aldi? bu yonetim bu yerli oyunculara muthis teklifler geldi de geri mi cevirdi? aksine teklif alan veya anlasilan herkes elden cikariliyor.

    yarin 10 milyon euro civarina bir ucrete sneijder giderse ben bu yonetimi elestiremem malesef. aci ama gercek. ama aysal yonetimini buna yol actigi icin cok rahat elestiririm.
    ha, bu yonetim de eger gelen parayi ryan donk filan gibi sacmasapan adamlara harcayacaksa o zaman onlari da yerin dibine sokariz, hic problem olmaz.

    ama henuz degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın