• 22122
    tff'nin 11+0+3 kuralı ile ilgili,

    olumlu olacak ama bunu zaman içinde daha net göreceğiz. bizim oyuncularımız da artık yurt dışında oynamaya sıcak bakacaklardır.

    hamza hamzaoğlu

    6 yıl önce serbest kalması gerektiğini söylemiştim. fakat tartışılması gereken birçok konu var. kararı destekliyoruz ama sonuçlarını görmek gerek

    aykut kocaman

    11 yabancı ile sahaya çıkılması kararını destekliyorum ve olumlu buluyorum. sadece istiklal marşı'nın okunması sırasında sorun olur herhalde.

    okan buruk

    kaliteli yabancılar gelsin ki türk futbolcuları bundan faydalansın. bu kararın kaliteli yabancıların önünü açağına inanıyorum.

    uğur tütüneker

    finansal ve denetimsel sorunlar var. altyapılarda büyük dramlar var. hakemler ile ilgili problemler var. bunlar yapılmadan yabancı kararının türk futboluna yarar vereceğini düşünmüyorum.

    bülent uygun

    yabancı sınırına baştan beri karşıyım. futbolda rekabetçi yapı olmalı. ama bu ülkede sorun yabancılar oyuncu sayısı değil, sistem ve denetleme.

    yücel ildiz

    çok yabancı milli takım'a ve türk futboluna fayda sağlayacak anlamına gelmemeli. 'sorarak böyle bir karar aldık' diyorlar kime sordular bilemiyorum.

    ahmet akçan

    yerinde bir karar. 'altyapıdan oyuncu yetiştirelim' diyoruz, 'fırsat verilsin' diyoruz, kupa maçında fenerbahçe 6 oyuncuya birden şans verdi hiçbiri a takım seviyesinde olmadığını gösterdi. rekabet artarsa kalite de artar.

    müjdat yetkiner

    temeli inşa etmeden tavanı tartışmanın anlamı yok. bir takım diyelim küme düştü alt liglerde bu kadar oyuncuyu nasıl değerlendirecek?

    mehmet kulaksızoğlu

    karara karşı olmak bir şey getirmiyor. kaldı ki bundan en çok etkilenecek olan kişi olan fatih terim bunu getirdiğine göre fayda sağlayacağını düşünmüştür.

    yılmaz vural
App Store'dan indirin Google Play'den alın