• 22078
    "tff sonuçta bu kararı çok büyük emek vererek aldı. hemen sayı üzerinden yargılamamak lazım. doğruları yanlışları, artıları, eksileri olabilir ama bunu görerek yargılamak lazım. bence türk futbolunda ana sorun yabancı sayısı değil. bunu da zaten herkes biliyor ve konuşuyor. bundan önceki 5 yabancı kuralı ile türk futbolu ilerimi gitti dersek tabi ki yanılmış oluruz. bu yüzden bekleyip görmek lazım ve asıl sorunların aşağıda olduğunu bilip onları halletmek lazım. ama inşallah türk futbolu için hayırlısı olur.''

    "11 tane yabancı futbolcunun aynı anda sahada olması sıkıntı yaratır mı ?" sorusuna

    " istiklal marşı açısından sıkıntılı olur. tabi ki alışık olmadığımız bir şey. deminde dediğim gibi yaşayıp görmek lazım. bu karar türk futbolcusunu ilerimi götürecek, geriye mi götürecek , rekabet mi yaratacak görmek lazım"

    ''zaten şu an içinde bir çok kulüpte sıkıntı var. ama ilerleyen dönemlerde daha büyük sıkıntılar olacak bence. takımlarımız transfer politikalarını maddi yönden düşünerek adım atması lazım. biz gaziantep olarak bunları düşünerek takımımızı gençleştirdik. bütçemizi baya düşürdük ve borçlarımızı ayarladık. bence tüm kulüplerimizin artık küçülmesi gerekiyor. artık bu yeni kural ile oyuncu izleme komiteleri kurulup genç ve başarılı oyuncuların takımlara kazandırılması lazım. bence artık herkes ayağını yorganına göre uzatarak o şekilde transfer yapması gerekiyor"

    okan buruk
App Store'dan indirin Google Play'den alın