• 3795
    2014-2015 sezonunu allem edip, kallem edip şampiyon bitirmesi gereken kulüp.

    elbette gevşetilen yabancı sınırlaması hepimizin ağzını sulandırıyor. hemen sözleşmesi sene sonunda bitecek avrupa takımlarının futbolcularına göz atıyoruz haliyle. ancak bilmemiz gereken bir şey var; o da bu sezonu ama öyle ama böyle bir şekilde şampiyon tamamlamamız gerekiyor. şayet bu sınırlama gevşetilmesinden faydalanabileceksek, istediğimiz oyuncuyu kadroya katabileceksek, üst üste 4. kez şampiyonlar ligi gruplarında olmak istiyorsak ve dahası burada başarılı maçlar çıkartmak istiyorsak bu sezonu bir şekilde şampiyon bitirmemiz gerekiyor.

    elbette biliyoruz ki avrupa cezası biten şikespor için zamanında açıklanmış bir uygulama. kendileri bu sezonun geçiş sezonu olduğunu elbette biliyorlardı. onun içindir ki 2014 yazında yerli oyuncu transferi yapmadılar. onun içindir ki mevcut parayı muhafaza edip, iskelet yerli kadrosunun bir sezon daha idare edeceğini düşünüp o parayı yabancı sınırlamasının artırılması sonrasına bıraktılar.

    işte bu sezon bunları ne yapıp edip alt etmeliyiz. eldeki yerlilerle idare etmek zor, güç, bela. türk kezbanı kaprislerinden, götünü yayıp milyon euro'ları almalarından hepimiz gına geldik. ancak son 6 ay beyler! sizin devriniz de bu sezon sonu bitiyor! sahaya çıkacak 11 tane oyuncuyu da istediğimiz uyruktan seçip koyabileceğimiz günler için son 6 ay!

    bu yüzden desteği artırıp takımı ama itekleyerek, ama destekleyerek şampiyon olması için motive etmeli, maç kazanmaları için ellerimizden geleni yapmalıyız.

    bu 14 yabancı kuralından maksimum faydalanabilmek için, istediğimiz oyuncuları getirebilmek için bu sezonu şampiyon tamamlayıp pastadan en büyük payı almalıyız.

    yabancı kuralından önce bunu düşünmeliyiz. zira hala kalkmadı kural ve bir yarım sezon daha 5+3 var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın