resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1331
    yine yeni yeniden bizi zor duruma düşürebilecek açıklamalar yapmış yönetici. bu sefer de demiş ki "oyuncularımızla yaptığımız toplantıda bizlere maddi manevi konuda kolaylık gösterdiler. mali konularda bize en ufak bir pürüz çıkarmadılar. herkes imzalarını attı tek kelime etmediler. ben söyledim arkadaşlar netice itibariyle 'borcu yoktur' kağıdına imza atıyorsunuz ve kimse itiraz etmedi ve şartları kabul ettiler."

    ilk başta güzel haber gibi görünüyor ama derbi zaferiyle arada kaynamasın, bu şu demektir: futbolcuların parasını ödeyemiyoruz, oyuncularla ben konuştum, herkesin alacağı olmasına rağmen kağıt üstünde 'alacağım yoktur" diye gösterdik, uefa sorduğu zaman da bu sahte evrakları göstereceğiz.

    hukukçu arkadaşlar daha iyi tanımlarlar ama bir nevi sahtekarlık, evrakta sahtecilik gibi bir şey bu. hadi zorda kaldın kapalı kapılar ardında yaptın bunu, niye çıkıp da kameranın önünde bunu itiraf edip, millete koz veriyorsun, bizi zor duruma düşürüyorsun? kaçıncı gafın oldu bu artık kimse de mi uyarmıyor aklım almıyor artık. sırf kendi reklamını yapacak diye her hafta kamera önünde saçma sapan şovlar, açıklamalar.. birisinin dur demesi lazım artık bunlara.

    edit: hagi ve emozguner uyardı, hukuki olarak bir problem olmaz, muhtemelen vadeli senet verilmiştir karşılığında dendi. gereksiz bir açıklama olsa da en azından hukuken bir sıkıntı olmaması güzel tabi
App Store'dan indirin Google Play'den alın