resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1324
    maalesef zerre güven vermeyen insan.

    abdürrahim bey genel olarak doğru konuşmuyor. anı kurtarma peşinde, anlık şov yapma peşinde. yönetime geldiğinden beri yaptığı her hareket kulübe zarar olarak döndü. yerli yersiz konuştu, koskoca kulübün teknik direktörü kalktı kulüp kanalından kendi yöneticisini yalanlamak zorunda kaldı. bu büyük bir ayıptı aslında. birden bire yetki sahibi olunca ne yapacağını şaşırdığı için oluyor bütün bunlar.

    ben yönetimde olmasına da karşı değilim fakat ikinci adam olduğu anda işler değişiyor. sneijder ile ilgili sürekli "gitmiyor, göndermiyoruz" diyip durdu. şu transfer döneminde sneijder satılırsa kimse şaşırmaz. sorunu da tam olarak bu. dediğinin tersi olasılıklar, potansiyeller içerisinde yüksek ihtimali bir konumda duruyor. bir kulüp yönetiminin ikinci adamının bu şekilde akla geliyor olması bile o kulübün nasıl kötü yönetildiğini gösteriyor. duygun hoca derslerinden pek başını kaldıramıyor gibi. sırf galatasaray sahipsiz kalmasın diye başkan oldu ama ikinci adamlığı yanlış kişiye verdi.

    hep deniyor ya "ali dürüst ve abdürrahim albayrak olduğu için aysal başarılı oldu," bunun ne kadar boş bir sav olduğunu da görüyoruz. tam tersi, aysal iyi çekip çevirmiş o kadroyu. belli ki abdürrahim albayrakın başına buyruk, rasyonellikten uzak tavırlarına bir süre sonra o da katlanamadı. 12 mayıs gecesi başbakanı arama işgüzarlığında bulunduğu andan itibaren aysalın kendisini gelecek planlarından sildiğini düşünüyorum. galatasarayın kupasını alması için herhangi bir siyasiye ihtiyacı yoktu. siyaset temelli spor çizgisinden uzak kalmaya çalıştıkça, albayrak türevi insanlar galatasarayı bu çukura itmeye çalıştılar, aysal da kendince set çekti ama o da ikinci dönem yönetimini doğru seçemedi maalesef.

    mayısa kadar daha saçma durumlarda kalacak kulüp. allah hamza hocaya yardım etsin, o da başarısız olursa hepten rezil bir ikinci yarı bizleri bekliyor. umarım bir dahaki yönetim kurulunda albayrak ikinci adam olarak, yetki alanı geniş biri olarak bulunmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın