• 3310
    makama saygi her kim ne olursa olsun onemlidir. cumhubrbaskani, basbakan vs, kim ise gidilmelidir, bundan dolayi bir yanlislik veya benim kendi acimdan buna nefret gozle bakacak veya utanmama sebep verecek bir olay yoktur ki bu recep tayyip erdogan bile olsa,

    ki bu adam her olaydan reklam cikartan adam da olsa,
    ki bu adam ulkede hicbir alanda buna spor da dahil olmak uzere her ama her konuda rezil rusva eden insan da olsa,

    ki bu adam hirsiz, katil vs. vs. de olsa...

    turkiye cumhuriyeti cumhurbaskani cagirdiysa gidilir.

    *cumhurbaskani cagirdiysa gidilir* kismi ne kadar dogruysa benim acimdan asil konu asla bu degil.

    duygun yarsuvat ve ekibi ki sportif anlamda kendisine toz kondurmasam da abdurrahim albayrakin bunda rolu cok buyuktur muhakkak tabi duygun yarsuvatin tutumunu anlamak guc degil.

    evet siyasetle arani iyi tutarsin, siyaseti karistirmasin sporuna, kulubune vs...

    ama kardesim bu adam goreve geldiginden beri, bi yalakaliklar, bi siyasi rant elde etme cabalari, her konusmada bi iktidara yalanma cabalari icine girersen o zaman birisi cikar sana ''fikri hur vicdani hur'' galatasaray'i muhakkak gosterir.

    istedigin kadar borc batagina da suruklensen, uefa ya da gidemezsen, mali yaptirimlar da gelse baskani oldugun bu kulup gerektiginde ne rte takar ne bilmem kim.

    duygun yarsuvat bu rezilligin bas sorumlusudur git sokaktan para topla, feda de, oluyoruz de , bitiyoruz de parasi neyse verelim ! veremiyorsak gerekiosa kulubu kapatalim ama bu olay nasil lafin basinda baslarken cumhurbaskani cagirildiysa gidilir dememdeki gibi bir kuralsa bu da oyle bir kuraldir.

    yeter illallah artik biktirdiniz, iyi giden islere comak sokmaktan.

    takimin aksam maci var amk maca 5 saat var, adamlar aksaraya cikiyor e oldu amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın