• 11522
    maşallah işler sonunda gönlümüze göre gitmeye başladı. üst üste galibiyetler geliyor, taraftar yine yeniden hep bir ağızdan destek veriyor, takım tekrardan birlik olma yolunda ilerliyor, onlar gülüyor, biz gülüyoruz.

    sadece ilk 11'imiz değil, yedek oyuncularımız da çıktıkları maçlarda sağlam performanslar sergiliyorlar, bireysel olarak zaman zaman kötü performanslar ortaya çıksa da maçlarından galip gelerek ayrılıyorlar.

    hala bundan bir buçuk sene önceki pozisyon zenginliğimiz, o boğucu futbolumuz olmasa da yine gol ve goller atmayı hatırladık ve biraz olsun o kabus gibi dönemden kurtulduk. yine eski iştahımla maçlara gitmeye ya da televizyon karşısına geçmeye başladım.

    şimdilik en büyük ve muhakkak düzeltmemiz gereken eksiğimiz savunmada verdiğimiz kolay pozisyonlar. galip gelmeyi belki hatırladık ancak bu aralar en çok ihtiyacımız olan şey bizimle; futbol şansı. bu şansı, düzenli işleyen bir sisteme dönüştürmek oyuncularımızın ve de hocamızın elinde. takımın oynamaya başladığı futbolu, kulübeden alabileceğimiz katkıyı ve tabii ki usta ayakları düşündüğümüzde her maç şu anki görüntümüzle gol buluruz. önemli olan yine eskisi gibi kaleyi gole kapamak, kediye az iş bırakmak. zaten ona az iş kalınca ne yapıyor ediyor çıkmaz denilen topları o çıkartıyor.

    çok iyi yoldayız, inşallah tekrardan son bir buçuk senede attığımız o hatalı adımları tekrarlamaz ve bundan 3 sene önce başlayan o engellenemez yükselişimize kaldığımız yerden devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın