resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1434
    ayağı kötü değildir, keza frikik kullanmaya çalışıyor bazen maçlarda, daha pek kaleyi tutturabildiğini görmedim ancak o kadar da kötü vurmuyor gibi. sabri' den iyi frikik atıyordur heralde * ama sabri kesinlikle alex telles'ten daha iyi orta açıyor, bunu tartışmam.çünkü sabri müsait olduğu zaman aklı ve ayakları yettiği kadar ölçüp biçmeye çalışıp öyle orta açıyor. alex telles'in daha önünde yolu çok var.

    1- hücuma çıktığında ne yapması gerektiğine çalışması gerekiyor kesinlikle. çünkü bazen içeride kimse yokken bile orta açabiliyor.
    2- kesinlikle daha güçlü olmalı.
    3- orta açma olayına çok iyi çalışmalı çünkü kendisi hücuma çıkmayı çok seviyor. hücuma çıktığında ayağa pas,kafaya orta açabilirse kesinlike çok çok iyi sol bek olmuş olur.
    ekstra olarak bir de adam eksiltebilirse zaten elimizde tutamayız o saatten sonra.
    4- defans olayı güçlü olacak ki ayakta kalacak,ters kademeye girecek, kanattan orta açacaklarken adamın önünde durmaya değil topa müdahale etme çalışacak.

    ha bu saydığım özellikler olursa zaten bizde durmaz da. alex telles'te bu özelliklerden hepsi biraz biraz mevcut. zaten bu sebeple gelecek vaad ediyor, tabikide çok çalışması gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın