resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9468
    galatasaray taraftarı o kadar şımardı ki bu şımarıklık sezon boyu başımıza iş açacak gibi duruyor. burak yılmaz her ne kadar kabul etmeseniz de belli meziyetlerde ciddi olarak a class bir oyuncu. tempolu, hızlı, güçlü ve teknik bir oyuncu burak galatasaray taraftarı ne derse desin bu değişmeyecek. ne var ki futbol sadece fiziksel ve taktiksel değişkenlerin sonucu belirlediği bir oyun değil. burak malesef çok duygusal bir oyuncu. özgüveni gittiği zaman ne güç kalıyor ne teknik sürekli hatalı kararlar veriyor maç içinde. tv başında veya internet ortamında taraftarlar sövebilir fakat tribüne çıktığın zaman oyuncunu destekleyeceksin. 80 lira para verdin diye ne futbolcu senin kölen oldu ne de takımı olumsuz etkileyerek senin haricindeki milyonlarca insanın üzülmesine sebebiyet vermeye hakkın yok.

    burak yılmazın en eleştirildiği konu olan duvar olma, top tutma zaafı o kadar manasız ki artık sözlüğe giremez oldum. bak güzel kardeşim bir takımda ileride topu santraforun tutacak diye bir kanun yok. elbet hücumda böyle bir oyuncunun olması olması iyi olur da bunun santrafor oyuncun olması gerekmiyor illa ki kenar forvetlerinden biri bunu pekala yapabilir. sırf bu yüzden podolski transferine çok sevindim. elimizde marke edilmesi bu kadar zor bir oyuncu var bizim şımarık taraftar beğenmiyor cidden başarıyı haketmiyoruz. burakı bir defa izleyen ne kadar hareketli olduğunu ve marke edilmesinin ne kadar zor olduğunu görür ama biz 4 yıldır göremedik.

    pivot alsak ne oynayacak takım? ezbere analiz yapıyorsunuz da sneijder mi dolduracak pivotun açtığı alanları. wesley a class bir organizatör olsa da bir second striker değil aksini iddia edenle de zaten tartışmanın manası yok. pivot ile pozisyon oyunu oynamak allahın emri değil. elinde burak varsa ileride basar, tempo yaparsın burak da sana minimum 20 golü garanti eder ki adam bu hareketsiz cenaze grubuyla 16 gol atıyor. yani bir taraftar, taraftarı geçtim bir futbolsever ne ister daha yahu. beğenin beğenmeyin takımdaki en iyi forvet oyuncusunu küstürünce elinize ne geçecek cidden merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın