• 23
    türk sporundaki mafya düzenine, emek hırsızlığına, şikeye, teşviğe, ırkçılığa tepki veremeyen/gıkını çıkaramayan; bırakın tepki vermeyi içinde "fenerbahçe düşerse maddi olarak zarar görürüz" diyen duayen(!)ler bulunduran, içerisinden kokuşmuş siyasi düzene ve şikecilere açık destek veren yönetim kurulları çıkartan, yıllardır süregelen ekonomik sıkıntılar konusunda kılını bile kıpırdatmayan * mıymıntılarla dolu iğrenç camia.

    deniz bitti beyler. bu rezillikten, bu adilikten utanıyorum ben artık. yok liseymiş, yok kültür ocağıymış, yok medeniyet timsaliymiş.

    yahu geçin bu işleri, yeter artık yemiyoruz. şikeye ses yok, ırkçılığa ses yok, iğrenç siyaset yalakalıklarına ses yok, camia içindeki sevgisizliğe ses yok, maddi kriz konusunda ses yok.

    ne işe yarıyosunuz birader siz? hani lise, eğitim, kültür falan? üyelik ve aidata gelince o faşizan ve rezil ayrımcılığı göstermeyi biliyorsunuz tüzük müzük ayağına. kullansanıza her kıvrımı bilgi ve kültürle dolu asil beyinlerinizi? çok üstünsünüz ya hani? aşırı doz kültürden muzdaripsiniz, malum.

    ama kim uğraşıcak di mi ya? galatasaraylılık üstünden caka satmak varken cağnım liseci dedelerimiz, amcalarımız, abilerimiz böyle işlere mi kafa yoracak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın