resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3174
    2006 yılında televizyon televizyon gezip galatasaray için yardım kampayası yapmış eski galatasaray başkanı. evet eski başkan ünal aysalı eleştirebilir veya bazı galatasaray üyelerine sallayabilir yanlız konuşmak istiyorsa gider genel kurulda konuşur o liselilerin arasında söylemek istediğini onlara söyler, öyle basın toplantısı düzenleyip kendisini aklamaya çalışması bana göre kendisine yakışan bir hareketir. öyle ki aysal için " bıraktığımız pastayı yiyip bitirdi, denizin sonunu görünce kaçtı " dedi. aysal babamın oğlu değil, aysal'a enkaz'dan başka ne bıraktı merak ediyorum tüm spor dalları berbat haldeydi yalan mı ancak bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü, amacı mayıs 2015'ta yeniden külüp başkanlığına aday olmak mıdır !?

    edit: tabi ki adnan'ın sadece aysalı hedef almasının başka sebebide mevcut siyasi iktidarın baskısıdır, polat döneminde galatasaray resmen orta sınıf bir anadolu takımıydı şimdi ise elit takımlar arasına tekrar yükseldik, adnan bunu unutmuş.

    not: kendisi itiraf etmiş zaten, arena'nın çatısına harçanması gereken parayı yemişler, sözde stadın içine harçamış tabiya öyledir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın