• 3285
    berbat bir yönetimdir, hiç biri babamın oğlu değil, adnan polat ve ünal aysal içinde aynı şeyleri düşünüyorum.

    evet çok güzel borçlandık, özhan canaydın fuzuli olsun diye lincoln'e 5 milyon avro basıp aldı, hoş mehmet cansun 16 milyon dolarlık jardel'e karşı 3 futbol + 2.5 milyon dolar aldı, büyük bir yöneticilik örneği göstermişti, gerekçesi çok basit jardel çok kazanıyordu ! gelelim 2014 yılına yeni yönetim geldiğinden beri sneijder hakkında kasıtlı haberler var, yok çok kazanıyor, yok mutsuz gönderilmesi gerekiyor gibi. mario jardel'e yapılan hareketler onada yapılmaya çalışılıyor neyse ki taraftar olaya el koydu, ne albayrak, ne de duygun yarsuvat birşey yapamıyor.

    emanetçi yönetim mayısta gider, yerine spordan gelmiş ama eğitimli insanlar gelir, eğitim derken spor yöneticiliği bilen insanlar dolmuşcu, gazcı, porselençi olmasın, her mikforona konuşmayan, başkanı herkesle arayı düzelteyim hesabına girmeyen gibi.

    basketbol şubesini hali ortada, ne yapıyor bu sportif a.ş ? hiç kocaman bir hiç.

    edit: jardeli uçakta satmıştı cansun, ya adnan polat'ın son gün transferleri ? yada ünal aysal'ın hajroviç gibi transferleri. futbolcu transfer ediyorsak yatırım yapıyoruz, ya yararlanamıyoruz yada satamıyoruz sonra niye borçlandık, 3000 bin liselinin girebileceği yönetimde bende yer almak istiyorum eminim böyle transferler yapmazdım, lincoln'e misimoviç'e amrabat'a hajroviç'e verilen paraları alt yapıya harçardım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın