• 11448
    çok ağır/yavaş futbol oynayan takım. biz topu orta sahaya getirene kadar rakip yerleşmiş, boşlukları doldurmuş oluyor zaten. bu da kadrodaki oyuncularla alakalı bir durum. bir diğer sorunu da geliştirdiğimiz atakların çok organize ataklar olmaması. mesela 9 aralık 2014 galatasaray arsenal maçında arsenal'e bakıyorum, kimin ne yapacağı az çok belli. kanattaki oyuncu hafif içeri doğru sokulup rakibi karşısına alıyor, karşısına gelen adamın arkasında boş bıraktığı yeri arkadan bindirme yapan bir oyuncu dolduruyor, topu ona atıp atağı devam ettiriyorlar. tam anlatabildim mi bilmiyorum ama bizde durum böyle değil. paslarla falan geliyoruz rakip ceza sahası önüne ama ne yapacağımızı biz de tam bilmiyoruz. sneijder boşa çıksa da uzaktan vursa, bruma çalımlasa da orta yapsa falan diye bekliyoruz.

    defansif olarak ise iyi alan savunması yapamadığımız kanaatindeyim. çok boşluk veriyoruz, iyi pas yapan takımlar karşısında da çok sorun yaşıyoruz, hiç zorlanmadan geliyorlar bizim ceza sahasına. bunlara bir de oyuncu kalitesi ve iniş çıkış gösteren form grafiğimiz de eklenince şu andaki galatasaray ortaya çıkıyor işte.

    her şeye rağmen, kalıcı olmasını sağlayabilirsek tsl için gayet yeterlidir şu andaki durumumuz. ama bununla yetinmeyip gelecek senenin stratejisini ve kadrosunu da bir yandan düşünsek, ona göre hamleler yapsak iyi olur. bunun önündeki en büyük engel de önümüzdeki sene yönetim ve teknik heyet kimlerden oluşacak belirsizliği malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın