resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6353
    prandelli'yi sabote ettiği gibi saçma sapan bir fikir var ortada.

    selçuk prandelli'yi neden sabote etsin?
    hoca selçuk'u oynatmıyor muydu? peki aynı selçuk fatih terim varken de kötü oynamıyor muydu?
    peki aynı selçuk milli takımda da dökülmüyor mu? prandelli selçuk'tan kaptanlığı mı almış? sabote ederken selçuk prandelli'yi ne çıkarı olabilir? sırf hocayı sabote etmek için 2 sezondur kötü top oynamak aynı zamanda kendi kariyerini sabote etmek anlamına gelmez mi?

    zamanında yazdık, galatasaray rakip yarı sahada kalabalıklaşırsa burak iyi oynar diye. eski tarihli entrylerim orada duruyor. 56 tane entry yazmışım burak yılmaz hakkında. inanmayan açıp okuyabilir. 6 aralık 2014 akhisarspor maçı'nda oynadığı oyun ortada. selçuk atik, hızlı bir adam değil. geniş alanda defansif anlamda etkisiz olması çok ama çok doğal. dünkü oyunda ofansif açıdan selçuk gene muhteşem değildi. ama doğru yerde durmayı bildiğinden ve dar alanda rakip oyuncuların hamle imkanı az olduğundan çok top kazandı.

    ve.... ve futbolcunun oynadığı oyundan zevk alması performansları açısından çok önemlidir. değişen bir de bu var galatasaray'da.

    takımı sabote etmek diye galatasaray futbolcusuna iftira atmak bana göre sözlük kuralları dahilinde legalliğin çok sınırında dolanan ifadeler. bilinçli olarak takıma zarar vermekle suçlamak bir futbolcuyu hukuka aykırı davranmakla suçlamak demektir. maç manipülasyonundan, sözleşme feshine kadar çok sayıda sonucu olabilir böyle bir hareketin. dolayısıyla bana göre 10 kere düşünülüp 1 defa yazılması gerekiyor bu tarz lafların. zira yarın selçuk inan'ın avukatıyla tanışmanıza vesile olabilir bu tarz ithamlar.

    şimdi selçuk, burak takımı sabote etti diyen arkadaşlara sorum... bruma da en etkili oyununu oynadı. emre de senelerdir bu performansı göstermiyordu. keza telles de. bunlar da mı sabote ediyordu takımı? yoksa genel olarak mantalite değişikliğinin mi etkisi var?

    her düşünceye saygım var. ancak bu sabotaj iddiaları ile ilgili benim düşüncem saçmalıktan ibaret olduğudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın