resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6261
    kesinlikle şike cephesi ve uzantısı tarafından tasfiye edilmiş galatasaray başkanıdır. (bkz: sizi değiştireceğiz)
    ortada dönen borç 800 tl. türk lirası yani. zaten bu miktarın türk lirası olarak lanse edilmesi bile başlı başına bir algı operasyonudur. kendisinin tek hesap edemediği mancini ve prandelli'ye bu yeniçerilerin oynamayacaklarıydı. kendisi, türk oyuncularını anlamadı. ne forma ne arma ne taraftar ne de aldıkları paralar için oynamayan bu adamlar kendilerini galatasaray'a getiren, teknik adam, menajer, gazete müdürü takımı için belki de oynayacaklarını hesap edemedi. fenerbahçe güdümlü mali denetimin hışmına uğradı önce, alacağı önlemler de "adaletin olduğu yerde olanlar" tarafından engellendi ve gitti.

    şike ile ilgili de tek hatası daha önce bin kere söylediğim gibi "takımı ligden çekerim" tehtidini savurmamasıydı. aklı geç başına geldi. 17 haziran çıkışını yaptı ama bizangs önüne geçti.

    şimdi, bize terim'den dolayı ünal aysal'a her gün saydıranlar, faruk süren'e yapıldığı gibi itibarsızlaştırma yapan bir basın, galatasaray riva'yı satmaya mecburmuş gibi gösteren bir algı operasyonu ve yarsuvatlar albayraklar kaldı. son tahlilde faşoligle insanlar futboldan soğutuldu ve nazmi abinin de dediği gibi "bizi hükümete sövmeyelim diye statlara sokanlar, sizi hükümete sövmeyin diye statlardan soğuttular".

    umut var mı? galatasaray'ın olduğu yerde her zaman var. adnan polat'ı gönderen şanlı galatasaray genel kurulu inşallah hesabını soracaktır bu işlerin ve daha çok taraftar genel kurula girecektir. 20 milyonluk potansiyel er ya da geç açığa çıkacaktır.

    galatasaray'ı galatasaray taraftarı yerde bırakmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın