resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6256
    galatasaray spor kulübü hangi dönemde borca girdi bilmiyorum. benim yaşadığım döneme baktığımda faruk süren'den bu yana galatasaray'ın her dönem borcu var. ben şu saatten sonra galatasaray'ın borcunun biteceğini düşünmüyorum. gerçekçi baktığımda kulübün borcunun azalacağını da düşünmüyorum. şimdi ünal aysal'a kulübü şöyle sikti böyle sikti diye atıp tutuluyor. ben bunu şöyle değerlendiriyorum.

    ünal aysal döneminde 2 lig şampiyonluğu, 1 türkiye kupası kazanılmış. şampiyonlar ligi vs. basketbol ve diğer branşlarda da yeterli başarılar sağlanmış. benim için iyi bir başkanlık dönemi geçirmiştir kendisi. hatası var bunları ben de biliyorum.

    ama şu kulübün borcundan dolayı ünal aysal'ı acımasızca eleştirmeye gerek yok. çünkü galatasaray kulübü ekonomik açıdan 'idare edilmek zorunda'. üstüne basa basa söylüyorum yarın dünyanın en iyi ekonomistlerini de getirsek kulübün borcu bitmez, idare etme durumunda kalacaklar.

    iyisi mi biz sportif başarılara bakalım. benim şahit olduğum en başarılı iki başkan faruk süren ve ünal aysal'dır.

    sikmişim borcunu. her sene aynı sıkıntıları zaten çekiyoruz. hagi de zamanında maaşını alamamıştı. oyuncularımız vefalı olduğu sürece borcun önemi olmaz.

    har vurup harman savurmuştur doğru ama hangi başkan yapmadı ki diye sorarlar adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın