• 3749
    liseliler yüzünden tarihinde hep inişler çıkışlar olan, her rüzgarda yaprak gibi savrulan canım kulübüm.

    futbol takımının her başarısının ardından ortaya çıkan borç batakları , kaçan yöneticiler , cepleri parayla dolan büyük * galatasaraylılar.

    şu gün altından kalkılamayacak sözleşmeler ile futbol takımının eli kolu bağlanmış durumda ve maalesef bu sözleşmeler başarı da getiremeyecek durumda. kös kös oturup neler olacağını görmekten başka futbol takımının başka hiç bir çaresi yok ve bu takım 2 sene gruptan çıktı tekrar marka oldu.

    tarihinin en iyi zamanlarını ünal aysal ile geçirmiş basketbol takımına sahip çıkılmıyor. hem kadın hem erkek takımında büyük başarılar kazanmış oyuncular kaçıyor. paralar ödenmiyor , oyuncular umursanmıyor yine eski dandik takıma doğru gidiliyor.

    bunlar olurken takımın lokomotifi futbolda herkes am üstünde fındık kırıyor kocaman kontratlarıyla yan gelip yatıyor formalarını bile terletmiyorlar. adnan polat'ın star tv'de para topladığı zamanlardayız. bundan 1-2 sene önce şampiyonlar liginde bağırtan takım iken şu an 4'ten aşağı yemiyoruz bari para vermeyin.

    tasfiye zamanıdır. hem galatasaray üzerinden 100 yıldır rant sağlayan yöneticilerden hem de ''on dönüm bostan yan gel yat osman'' futbolculardan kurtulma zamanıdır ki bir daha ki rüzgarda ölmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın