• 3255
    hiçbir şey yapmayan, yapamayan yönetimdir.

    hocayı kovmaktan aciz yönetimdir. istifa etmiyor ne yapalım diye televizyona bağlanıp ağlayan başkan yardımcısına sahiptir.

    tüm branşlarda oyuncularına ödemelerini yapamayan yönetimdir. bu nedenle furkan aldemir elden kaçmak üzeredir.

    e adama sormazlar mı madem hiçbir şey yapamayacaksın ne demeye başvuruların bitmesine 4 saat kala apar topar yönetime talip olup adaylığını koydun.

    bunlara oy verenlere sormazlar mı kulübü batırıp kaçan ünal aysal'ın yönetimindeki iki kişi bu yönetimde de varken bunlara niçin oy veriyorsun diye.

    başkan ünlü bir hukukçuymuş. rektörmüş. tabii ki saygı duyarım ama verdiği demeçler hep bir laf çakma, espri yapma çabaları örneğin tff'ye ziyareti sonrası soru üzerine biz judocu muyuz ki kavga edelim gibi. ama iş icraat'e gelince hiçbir şey yok.

    mayıs 2015'e kadar hergün bir rezaleti bu camia kaldırmaz. bilmediğin beceremediğin yetkiye niçin sahip olmak istediniz.

    ben adım gibi emindim alp yalman seçimi kazansaydı ertesi gün prandelli'yi kapının önüne koyacaktı. herkeste bir adnan polat korkusu. alp yalman kimsenin ne kuklası olacaktı ne de oyuncağı. gelmiş geçmiş en iyi başkanlar arasındaydı. sadece sportif takımlarını değil yöneticilerini de yıldız yapabilen bir kapasitedeydi ama ne yazık ki 200 oyla seçilemedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın