• 3740
    o kadar büyük potansiyel barındırıyor ki alt edilmesi rakipler tarafından olmuyor, hep kendi içinden alt ediliyor.
    tarihinin en büyük gelirlerine sahip oluyor ama bir bakıyorsun aynı zamanda tarihinin en büyük borcuna da sahip oluyor. kaynaklar doğru değerlendirilmiyor. yöneticiler kendi menfaatleri için kulübü mahvediyor.

    alın size ünal aysal. şaşalı bir şekilde geldi, mükemmel yönetim gösterdi. sonra? sonrası menfaater işin içine girdi, koltuk sevdası işin içine girdi. galatasaray'ın o pis karakteri devreye girdi, iç çekişmeler devreye girdi. o muazzamn kaynaklar, yaratılan sinerji el birliğiyle mahvedildi ve kulüp inanılmaz borç batağına sürüklendi. tek çare elde avuçta olan taşınmazları satmak.

    bu düzeni kim sağlıyor, kimler fitili ateşliyor, başında kim var bilinmiyor ama ne zaman düzene girsek, rakiplerle arayı açmaya başlasak bu sistem devreye giriyor ve bizi engelliyor.

    fatih terim gelmiş, mükemmel bir takım yaratmış, 2 sene şampiyon olmuşuz, şampiyonlar liginde çeyrek final görmüşüz, rakipler avrupa'dan men edilmiş ve tam gaz gidiyoruz. 3. şampiyonluk neredeyse garanti gibiyken, gelirler yağmur gibi yaparken bir anda bu sistem devreye girdi ve çöküş başladı. kim yaptı, kimler yaptı bilinmiyor. bu dönemde rakipler bizi yakaladı ve neredeyse geçecek.

    bu sistem olmasa türkiye'nin bayern münih'i olurduk çok önceleri. geleni geçeni ezerdik ve iddia ediyorum bu sistem 2000'li yıllarda devreye girmeseydi bugün uefa kupasının yanında şampiyonlar ligi kupası olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın