• 4191
    görünüş açısından evet, dışardan bakıldığında göze en kötü görünen taraftardır burası kesin.

    lakin galatasaray taraftarında bulunan iyi gün taraftarlığı ve diğer öğeler bütün türk taraftarlarda bulunan şeylerdir. mesela fenerbahçe futbol dışındaki branşlara bu kadar yatırım yapmasaydı, meyvelerini de böylesine son birkaç senedir topluyor olmasaydı fenerbahçe taraftarı basketbol ve voleybolla bu kadar ilgili olur muydu? adamlar voleybolda dünyanın sayılı ekipleri arasındalar, kadın basketbol desen hakeza son 2 yıldır finaldeler ve bu sezon muhtemelen de kupayı alacaklar. erkek basketbol desen adamların zaten euroleague biletleri midir nedir ondan var, ligi sonuncu da bitirseler ertesi yıl gene euroleague'deler. böylelikle adlarını duyurabiliyorlar. e sen böylesine çalışırsan her branşta bu taraftarının da dikkatini çeker, taraftar bu çabayı görür ve yönetimine de destek verir.

    peki galatasaray yönetimi ne yapıyor? gelirlerini dinazorlara çatır çutur yedirmekten yatırım yapmaya fırsatı olmuyor! en fazla gelir getiren branş olan futbolda 3 sene üst üste cl'ye katılıyorsun, 3 senenin 2 senesinde şampiyon olup 2 süper kupa alıp üzerine bir de türkiye kupası ekliyorsun, avrupa'da kadın basketbolda fenere koyup kupa 1'i alıyorsun ancak bütün bunlara rağmen kulübün birileri çıkıp amına koyuyor ve sen gene sezona fener'in efes'in vakıf'ın bilmemnenin bilmemkaç euro mudur tl midir o kadar miktar altında bütçeyle başlıyorsun! sonra neden başarısız olduk, neden ilgi çekmiyoruz, taraftar neden gelmiyor böhüm! ulan tabi gelmez, sen sorunlara çare bulmuyorsun ki! üstelik sorunlar da bu kadar açık halde iken! kadın basketbol'da şampiyon kadro büyük sorumsuzluklar sonucunda dağıldı, futbol ve erkek basketbolda yanlış transferler peşpeşe geldi, erkek voleybolda 25 senedir, kadın voleybolda ise ligler kurulduğundan beri kupa yok amk. senin ezeli rakibin amatörlerde almış başını gitmişken sen beşiktaş'tan beter durumdasın. beşiktaş'tan beter diyorum çünkü geçen sene onların kadın voleybol takımı yanlış hatırlamıyorsam kupa 2'de final oynayıp kaybetti.

    diyeceğim o ki sayın dinazor(!) biraz bizi düşünün. kulübün büyüklüğünün farkına varın. her yerde doğan görünümlü serçelerin "boz bor sopor koloboyoz" zırvalamalarını duymak zorunda kalmayalım.

    saygılar, bir galatasaray taraftarı.

    edit: hatalı ya da iyi düşünemediğim kısımlar olabilir, dün gece hiç uyumadım ve hafif güzel hafif de asabi bir kafayla yazdım bunları. atladığım bir yer olduysa bana bildirin düzelteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın