resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9780
    kariyeri boyunca hicbir zaman "gelecegin takimini" kurma basarisi göstermedigi icin turk futbolunun basina gecirilecek son kisidir. buna ragmen vizyonsuzlar tarafindan milli takim emanet edilmistir. kendisi yilmaz vural'in elite hoca kategorisindeki versiyonudur. takimin kume dusuyorsa, dibi görmussen cagirip, negatif havayi söyle bir dagittiktan sonra yol verirsin. ama sistem kursun, oyuncu yetistirsin, bugun basarili olmasa da ileride tas gibi bir takim yaratsin diyorsan kendisinden uzak duracaksin.

    bak galatasaray'in basinda kalsaydi, ve sampiyonlar ligini alsaydi sasirmazdim. cunku yapardi bunu. ancak bir gercek var ki elini takimdan cektigi anda, stall olmus ucak gibi dibe cakilirdi takim. ucuncu döneminde 2 sene sampiyonlugun ustune cakilmadi da degil hani. halimiz ortada.

    ulkesi veya kalibresi farketmeksizin calistirip biraktigi her takim istisnasiz dibi görmustur. ne tuhaftir ki cogu da götu hala toplayamamistir. gelir, sistemi formatlar, gunu kurtacak oyunculari takima doldurur, yeniden kurar ve birakip gittiginde cöker o takim. bir nevi "yilmaz vural premium"dur. kimse artik galatasaray'a hoca olarak dönmesini dilemesin ve de beklemesin. kendisinin yalanci baharlarindan biktirtmistir cunku. getirirsin, tas gibi oynar takim ve sampiyon olursun ama neticede kendisi tam bir "skibb birakti" sendromudur.

    2016'ya belki gideriz. ama volkan'la, emre ile gideriz. 2016'da supriz sonuclar alir belki yine ses getiririz ama sonrasi olmaz. tek gecelik iliski gibidir fatih terim. en dibe vurdugun depresif durumunda aksam odana gelir, sinirlerini yumusatir, sarabini acar, masajini yapar ve gece boyunca ayaklarini yerden keser adamin. unutulmaz bir gun gecirirsin. ne zaman sabah olur, kollarini iki yana acip uyanirsin ve bir bakmissin ki o sen uyurken coktan gitmis. depresyonun en agirini yasatir bu sefer sana. boslugun uzaydaki kara deligine dusersin, intihara gider o bir gece önce hayatinin en özel anini yasamis adam.

    zor kadinlar gibidir terim. tam benim dedigin anda, gelecege dair koskoca bir hiclik ile, bildigin pic gibi ortada birakir seni.

    toplayamazsin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın