resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7059
    tamam top tekniği zayıf,
    tamam driplingi yok,
    tamam çok formsuz...

    arkadaş adamın yapabildikleri belli işte. yapamadıkları ve dahası yapamayacaklarını burak yılmaz'dan bekleyip sonra da düşman kesilmek ve her maç sonrası, hatta ligde rakip takım santraforlarının iyi iş çıkarttıkları her maç sonrası bu adama hakaret derecesine varacak eleştiriler yapmak niye?

    yani siz adriana lima'yı görüp sevgilinizi azarlıyo musunuz ne bu halin diye?
    peki demba ba'nın bilmemne maçında attığı gollere bakıp burak'a niye kızıyorsunuz? yönetiminiz burak'ı almış işte.
    kızacaksanız burak'a değil galatasaray yönetimine kızacaksınız.
    burak konusunda yapabileceğiniz tek şey destek vermek. elimizde umut ve burak olmak üzere 2 tane forvet var. 2'si de en azından devre arasına kadar bu takıma lazım. ne olursa olsun burak yılmaz takıma verebildikleriyle veremedikleriyle bir sezonda 33 gol atabilen bir adam. elde başka forvet yokken o performansı almak için taraftarın ve teknik heyetin elinden geleni yapması lazım.

    transfer dönemi geldiğinde kulüpten yeni forvet iste. ama artık yetenekleri dahilinde olmayan işleri yapamıyor diye bu adamı eleştirme. çünkü galatasaray'a zarar veriyorsun. adamın elini ayağına dolaştırıp yapabildiklerini de yapmasını engelliyorsun.

    kişisel fikrim evet burak en azından 2014/15 sezonu itibarıyla galatasaray'a yetmiyor. mali durum da boktan. en iyi alternatif talipleri olan bruma'yı iyi fiyata okutup hem adamın önünü açıp kariyerini genç yetenek mezarı super lig'de yok etmemek, hem de yapılmış yatırımı galatasaray'ın ihtiyaçlarını karşılayacak bir forvet ile işe yarar hale dönüştürmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın