• 78
    istatistik dersi görmüş biri olarak zaten twitter adresi olsun, facebook adresi olsun hatta ve hatta galatasaray sözlük olsun her zaman bu platformlar fenerbahçe'nin adreslerinden veya sitelerinden önce kurulmuş veya daha fazla kullanıcının beğendiği, aktif olarak kullanılan siteler olmuşlardır.

    bu simple varlıkları population varlıklara çevirirsek zaten istatistiksel anlamda da galatasaray her zaman fenerbahçe'nin önünde olmuştur her platformda ve istatistik çoğunluğun olduğu bir yerde asla yanılmaz ki zaten facebook adresimizi 12 milyon - fenerbahçe'ninkini 10 milyon beğenmiş. bunu 75 milyona yayarsak ne kadar net doğru olmasa da yakın taraftar sayısını buluruz. tabi bu 75 milyonda takım tutmayanlar da mevcuttur.

    ha dersen ki daha fazla forma satıyor. o fakirlik veya zengin ya da stadının ve store'ların akıllıca yerlerde kurulmasından kaynaklıdır. yani bizden daha fazla taraftarın olduğunu göstermez.

    kısaca özetlemek gerekirse türkiye'nin her anlamda en büyük takımı galatasaray'dır. itiraz edenin çocuğu olmaz. bu kadar net.

    not: 25 milyon varsa fenerli galatasaray'lı 30 milyondur, 35 milyondur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın