• 4182
    başarı odaklı, takıma bağılılık seviyesi düşük iyi gün taraftarıdır. 3 temmuz sürecini galatasaray yaşasaydı dağılırdı biterdi salvosunun dayanağı olan çok geniş kitle. bu arada olay 3 temmuz değil gerçekten kötü bir dönemi vurgulamak açısından söyledim.

    özellikle yeni dönem 2000 sonrası şu an 20-35 yaş arası kitlesi başarıya fazlaca alışmış bir taraftar topluluğu. üç büyükler ile kıyaslandığında açık ara en kötüsü bu konuda. çünkü gördüğü en kötü gün ikinci fatih terim dönemindeki 6.lık ve adnan polat dönemindeki 8.lik bu iki yıl hariç ya lig şampiyonluğu ya lig şampiyonluk mücadelesi verilmiş ya da avrupa'da ilerlenilmiş ''başarısız değil'' statüsündeki sezonları yaşamış çokça da ''başarılı sezonlar'' görmüş başarı alışkanlığı çok yüksek bir taraftar topluluğu bu yüzden kötü dönemin daha başında hemen takıma küsen bir topluluk. bu gerçekten bir kulübün sahip olabileceği en kötü şey.

    bunlar yetmezmiş gibi taraftardan gazı alıp kendi kişisel çıkar ve egoları için galatasaray'ı kullanan kendilerine galatasaray alimi veya gerçek galatasaraylı diye tanıtan ve medyada da ''camia'' diye tanımlanan galatasaray lisesi mezunu olduğu için ayrı bir triplere giren liseli güruhu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın