resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6150
    gittikten sonra kendisi ve dönemi ile ilgili bir sürü haber çıktı ve çoğu da mali durum ile alakalı. nasıl düzelecek, paralar gitti falan filan. ne kadar doğru bu haberler onu bilmiyorum ama bu haberleri okurken aklıma gelen bişeyi yazayım dedim ;

    eğer varsa böyle bir parayı çarçur etme durumu bunun hesabı nasıl sorulacak ? mesela şimdi alıp beni fb başkanı yapsanız kulübü net batırırım, bunu bilerek ve isteyerek yaparım. gider veysele 10 milyon euro veririm ne bileyim gereksiz bi sürü oyuncuyu alırım bizdeki. hem bizim kasa dolar hem de gereksiz oyunculardan kurtulmuş oluruz. ayrıca fb'nin de içine etmiş olurum. bu kadar saçmalığı yaptıktan sonra da haliyle tepki alırım fb kongresinden buna dayanarak da ben bırakıyorum derim ve giderim. olay bu noktada başlıyor, ben şimdi bu yaptıklarım için kimseye hesap vermek zorunda değilim galiba. yani tek yapmam gereken çıkıp kendimi savunmak sonra yeni başkan gelince o ayarlar bişeyler beni de unuturlar. bu yaptıklarımın eleştirilmekten başka bana bi geri dönüşü yok.

    kulübün boşa giden paraları da gittiğiyle kalıyor. kimse de beni dava edip bu parayı benden isteyemiyor galiba. çok saçma değil mi yahu bu durum? (eğer tam olarak böyleyse) hani az önce dediklerimi yapsam ve bana tazminat davası açsalar bi bok alamıyorlar tabi de gerçekte kulüp başkanı olan adamların milyar dolarları var ve zaten tırt bi durumda olan kulübü daha da zora sokuyorlar ama biz bu giden paraları geri isteyemiyoruz. biraz abartılı ve alakasız olacak ama güvendiğin bi komşuya emanet ettiğin kızına komşu tecavüz edip sokağa atıyor sonra sen sadece neden yaptın diyosun o da sebeplerim vardı diyor ve olay kapanıyor. olan komşunun o mahalledeki repütasyonuna oluyor sadece. sonra adam başka mahalleye taşınıp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor.

    bu entry'i bu başlığa girmemin sebebi ünal aysal böyle yaptı diye değil, o konuda bir bilgim yok. ondan dolayı aklıma geldiği için ve eğer yaptıysa da durum bu şekilde yani o da başka bi konu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın