resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1032
    göreve gelir gelmez ilk iş prandelli ile görüşüp dertleşmiştir. dikkat edin konuşmamış, "dertleşmiş". işte bizim yönetim kurulunda olmayan şey. ne var aysal yönetiminde? resmiyet, profesyonellik falan filan da ruh yok. işte bu adam ne kadar gıcık olarsak olalım, dertleşmeyi biliyor, dert dinliyor, ilaç oluyor, çözümler üretiyor, en azından oturup seninle beraber ağlıyor.

    bazılarımız "ispanya'da, ingiltere'de bunun gibi adamları kulüpte bekçi yapmazlar" gibi şeyler söylüyor, doğrudur. ama burası türkiye. biz az gelişmiş bir toplumuz. mental olarak avrupalılaşamamış bir milletiz. memleketimde hala lise bitirip matematik, ingilizce, tarih, coğrafya bilmeyen, anaokulundaki kızının "swimming, cooking" gibi kelimeler bulunan ev ödevine yardımcı olamayan insanlar var. doğal olarak salih uçan bileklerine ne kadar hakim olursa olsun avrupalıya ayak uyduramadan, mental açıdan gelişmeden forma giyemiyor veya çoğunluğun içinde avrupalılaşıyor. bizde ne oluyor? avrupalı yasin öztekin gençlerbirliği antrenmanından sonra içilen kolaya, futbolcuların yetersiz beslenmesine şaşırmasına rağmen ayak uyduruyor ve türkiyelileşiyor.

    memleket böyle olunca "hadi aslanım, hadi koçum, gazanız mübarek olsun, allah yardımcınız olsun" diyen hoca, "i love you hasan şaş" diyen yönetici ünal aysal, mancini gibi akılcı ve zeki insanlardan daha başarılı oluyor.

    seviye yerlerde olunca haşortmanlının deyimiyle "o seviyeler"i bilenler başarılı oluyor. bu haliyle abdürrahim albayrak tüm taraftarların desteklemesi gereken ve desteklediği biri oluyor. çünkü adam bizden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın