resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6148
    diyorlar ki "ünal aysal fanboyları arkasından ağlayadursun, kulübü batırdı şimdi de kaçıyor"

    öncelikle ünal aysal fanboyu falan olmadığımı, bunun özelinden de hiçbir insan evladına hayranlık beslemediğimi belirteyek sözlerime başlayım

    "etliye sütlüye pek karışmadı, pasif kaldı": evet hukuki yöntemler konusunda pasif kaldığı doğru ama bunda seçtiği ikinci yönetim kabinesinin fiyasko oluşunun da büyük etkisi var. ilk iki sene başarılı olmuşken neden böyle bir seçime gittiği ise merak konusu... benim aklıma bilgin gökberk'in yazdığı "derin galatasaray" yazısı geliyor. mesela şükrü ergün, bülent tulun gibi adamların tasfiye edil(e)memiş olması biraz garip. acaba ünal aysal hem dış hem de iç baskılara direnemedi mi? akıllara bu soru geliyor, sonuçta hepimiz biliyoruz siyasi duruşunu, çekinmeden de televizyonlara gezi parkıyla ilgili açıklama yapabilen bir adam.

    "verdiği maaşlarla, doldurduğu gereksiz oyuncularla kulübü iflasa sürükledi": evet bu konuda da kısmen hak veriyorum bu durumu iyi yönetemedi ünal aysal ama doğrudan ilgisi var mı ünal aysal'ın... mesela bülent tulun'un transfer konularında veya maaş konularında doğrudan etkisi yok mudur, çünkü ünal aysal bir konuda özelleşmesi gereken bir adam değil tamamen ünal aysal'a yıkmak da biraz haksızlık oluyor ve bu konuda da dgs'nin komplo çalışmalarının ihtimal dahilinde olabileceğini düşünüyorum.

    "her şeyi batırdı şimdi de kulüpten kaçıyor": yine yukarda yazdıklarıma paralellik taşıyacak biçimde söylüyorum ki iç ve dış etkenlere tek başına göğüs gerememiş olabilir. siyasi görüşleri ve tt arena'nın açılışındaki protesto olayları derken iktidar tarafından çok büyük bir taarruza uğradı ve içerdeki karışıkları da yönetebilmesi için gerçekten dahi düzeyde zekaya sahip olması gerekiyordu( eğer karışıklık varsa). en sonunda da düzeltemeyeceğini kabul etti ve paşa paşa istifa etti. belki tek başına bir savaş verip kazansa kahraman olabilirdi ama o riski göze alamadı belki de...

    "fatih terim'i kovarak hata etti": egoları kulübün üstüne çıkmış, iktidar kendi kulübüne oyunlar oynarken "büyük usta" isimli belgesellerde oynayan adamı kovuyorsa benim için sıkıntı yoktur. ne kadar geçmişte başarılar elde etmiş olursa olsun, bir insan karakterli olacak arkadaş.

    söylediğim şeylerin kesin olduğunu savunmuyorum ama tabloya bakarak yaptığım yorumlar böyle. ama kesin olarak savunabileceğim bir şey var ki bu adam güzel bir karakter, iyi bir insan her şeyden önce. ne başarılı adamları kirli futbol düzeni kendine benzetti, varsın bu adamın icraatları başarısızlıkla sonuçlansın, ben yine teşekkürümü ederim... önemli olan iyilik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın