• 321
    uc yildir yazarim burda. ilk yili zor zamanlarinda fatih terimi ve oyunculari korumakla gecti. keza mancinin chelsea sonraki cokus donemine kadar ligin yedi puan gerisinde olsak dahi destekledim. herkesi korudum. burdaki cogu arkadas gibi. bizler durup dururken kaos isteyen manyaklar degiliz basta bi anlasalim bunda. ne zamanki mancininin garip sag bek sol bek tercihleri basladi sesimiz ilk kez o zaman yukseldi ancak hic bir zaman prandelliye kullandigimiz agir laflari kullanmadik ona. ki adamin elinde bir olcani bir brumasi bir tariki yoktu. elinde macburiyetten kaynaklanan hamle eksikleriyle hareket ediyordu ve hatalari tolere edilebilirdi. ve muhtemelen bruma olcan gibi adamlari olsa eli yuzu duzgun bir 4231 oynatacakti bu yil da.

    lakin sonra prandelli geldi. euro 2012den kalma anilara, iki tane bloggerin guzellemesine ve bir acili ask hikayesine kandik. onu da destekledik. maclardan sonra kizsak da baslarda sabrettik. biz sabrettikce prandelli sacmaladi. prandelli sacmaladikca biz dort gol yedik. biz biraz daha sabrettik her mac oncesi tamam bu sefer bastan basliyoruz dedik. prandelli sonra yine sacmaladi. yine dort gol yedik. bizim sabrimizin omru azaldikca galatasarayimin da omru azaliyordu. ozguveni harap olmus bir takima evrildigimizi gormek zor degil. once guzel futbolu kaybetti prandelli, sonra savasci ruhumuzu, sonra da ozguvenimizi. isin kotusu burdaki yazarlarin cogu yendigimiz sivas macindan sonra yazdi bu kafayla arsenalden fark yiyeceğimizi. dortmund maci henuz başlamadan yazdi maci kazanmanin imkansizligini. dun zaten ilk onbes dakikada belliydi ne olacagi uc asagi bes yukari. gorunen koy kilavuz istemiyor beyler. takimimiz omru hayatimda gordugum en basiretsiz teknik adamla sinaniyor. haa futbolcularin hic mi sucu yok. elbette var. ama adamlarin gozlerinde inanc kalmamis gormek zor degil. iki mactir musleranin bile elleri gitmiyor toplara, normal sartlarda kurtaracagi dort gol yedi son iki macta. tum oyuncular urkek. bunun sebebi kimdir? hadi kotu oyuncular kotu tamam da iyi oyuncularin dusen performansinin sorumlusu kimdir? goz gore gore ölüyor galatasaray, goz gore gore can cekisiyor. ve ben ilk defa teknik direktorumuzle ilgili agza alinmayacak kufurler geciriyorum aklimdan. peki ben miyim suclu?

    yonetim suclu, oyuncular suclu, taraftar suclu, tff suclu, sabri suclu, bruma suclu. hani derler ya hirsizin hic mi sucu yok diye. hic mi sucu yok prandellinin. birileri takimin bugununu yarinini yerle bir ederken o kulubede, burda ofkelenip deliye dondugumuzde agza alinmayacak kufurler etmemiz kusura bakmayin ama hakkimizdir. prandelli ve ekibi her turlu kotu sozu haketmistir ve sozlugun bugunku halinin tek sorumlusudur. bu hakaretleri eden arkadaslarin da huzur bozdugu falan yok. hepsi hakli, hepimiz hakliyiz. huzuru bozanlar italyadan gelip hala gitmemekte diretenlerdir. uc yilin sonunda ilk kez bana bu denli kufrettirenlerdir.

    bugun huysuzluk cikartip isyan etmek galatasarayin vaka-i hayriyesidir. susmaksa en buyuk ihanet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın