resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6143
    fatih terim'i galatasaray'ın üstünde tutanların sevmediği adam.

    galatasaray'ı borca sokmuş. mali tablo hakkında bilgin var mı? yok. fikrin yerine bilgin olsa bunu yazmazdın bu ilk madde.
    galatasaray'ı sportif anlamda aldığı yerde bırakmış. galiba 2 şampiyonluk, 1 türkiye kupası, şampiyonlar ligi çeyrek finali falan bizim her sene standardımız ben bilmiyorum. amatör branşlarda da her sene şampiyonluklar yaşıyorduk.
    galatasaray'a drogba gibi, sneijder gibi efsaneleri getirmiş ve avrupada belli bir imaj yakalamıştır. mancini, prandelli gibi felsefesi ve kalitesi bu ülkenin üstünde hocalarla çalışmıtır. tabi bize tazminatını almayan mancini değil, garanti para 30 milyona milli sevda için takımını terk eden imparator lazımdı.

    sırf fatih terim'i savunmak için bu komik ve tutarsız argümanlar sıktı artık. fatih terim'in katkılarına laf eden taş olur ama o malum hareketindem beri gatih terim artık güçlünün yanında galatasaray falan dinlemeyen bir insan oldu, bitti. kimse galatasaray'dan büyük değildir diyorsanız kulluk etmek yerine kulak verin. galatasaray için karısından, paradan, şöhretten vazgeçmiş bir taçsız kral varken imparatorluk fatih terim'e kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın