• 11086
    muslera, melo ve sneijder haricinde herkesin arkasından küfür edilerek gönderilmesi gereken takım. tesislerdeki eşyalarını bile toplayamadan defolup gitsinler. sikindirik başakşehir'i, balıkesir'i yenemeyen takım olduk amk. ulan sokaktan 8 tane galatasaray'a gönlünü vermiş, hafif kondüsyonu olan, futbolu azcık bilen adam toplasan, muslera, sneijder, melo'nun yanına koysan ligde açık ara şampiyon olacak takım. ama futboldan bihaber, formaya ihanet eden, karaktersiz herifler yüzünden bizim bu acıyı çekmeye hakkımız yok arkadaş. herif gelsin 2-3 milyon euro alsın, maçlarda sikim sokum top oynasınlar, biz de onlar maçı kaybedince üzülelim kahrolalım. yemin ediyorum yıllarca dalga geçtiğimiz bam üçlüsü şu takımda topçuyum diye gezen heriflerin alayından iyiydi. beceriksizlerdi belki ama her maç mücadele ediyolardı lan. bunların aldığı paranın 3te 1ini filan alıyorlardı bir de. kapasiteleri filan belliydi amk.

    bugüne kadar hiç bir galatasaray futbolcusuna küfretmedim. ama 2014-2015 sezonunda oynayanlara (kimlerden bahsettiğimi az çok biliyorsunuz) sesleniyorum. artık kendinize gelmeniz için beklediğimiz yetti. siktirin gidin bu takımdan.

    edit: bu arada şimdi dikkatimi çekti. ligde 7 maç sonunda -1 averaja sahip takımdır. şampiyonlar liginde de 3 maç sonunda -7 averaja sahibiz zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın