resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6109
    milletin düşündüğünün aksine duruşunu bozduğu için gitmek zorunda kaldı. ilk yılındaki gibi futboldan anlamadığını kabul eden, avrupai, bildiği işi yapan gerisine karışmayan başkan olarak kalsaydı, doğru noktalara müdahale etmek yerine müdahale edecek o noktalardan anlayacak profesyonelleri tutsaydı bugün gitmek zorunda kalmazdı. gitmek zorunda çünkü bırakıp kaçmazsa takımı soktuğu berbat durumu herkes anlayacak. biraz daha kalırsa kendisini sevenler de saf değiştirecek, o yüzden bırakıp kaçmayı tercih ediyor.

    dik duruşmuş, en ezeli rakibin şike yapıyor, federasyon ağzına s.çıyor resmen o şike yapmış olmasına rağmen ve sen pasif kalıyorsun, türkiye'de en ufak ceza aldıramıyorsun. bu mu politika, bu mu dik duruş?

    biri demiş ki fatih terim'i gönderdiği için kuduruyorsunuz. hayır güzel kardeşim, o fatih terim'i gönderdiği için gitmek zorunda kaldı, sen o yüzden kuduruyorsun. biri de demiş ki 40 ayda 27 kupa kazandı. bırakın bu işleri. futbol için konuşuyorum, o kupaların kazananı ünal aysal değil fatih terim. ne kadar itiraf edemeseniz de hepiniz biliyorsunuz bunu.

    hadi geçmiş olsun galatasaray'ım. belki yine işini doğru yapan bi başkan bulursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın