• 11066
    devre arasında bir tercih yapması gereken takım.

    (bkz: #1582867) şu entrymde selçuk yerine dikine top taşıyan, kıvrak ve hızlı bir oyuncu ya da ; fizikli, rakibi her fırsatta bozan, yıpratan, orta sahada rahat vermeyen bir oyuncu alınması gerektiğini, bunun tercihini de teknik ekibin yapması gerektiğini yazmıştım.

    elimizde nispeten dikine top kullanabilen, futbol aklı melo ve hamit hariç tüm orta saha oyuncularımızdan üstün bir dzemaili var. dzemaili'yi selçuk'un bölgesinde kullanıp ( selçuk ile beraber değil ) ileri uca top tutabilen, duvar olabilen, nispeten orta saha özellikli, futboldan anlayan bir forveti takımımıza katmamız gerekir.

    selçuk'un frikikten, burak'ın da boş kaleye gol atmadığı her maç 9 kişi oynuyoruz. takım ne tempo yapabiliyor, ne rakibi yorabiliyor ne de adam aklıı baskı yapabiliyor.

    eksikliği teknik heyet muhtemelen görmüştür. ama böyle leş yiyici bir medya ve galatasaray'ı sevdiğini zannedip her fırsatta galatasaray'a zarar veren insanlar camianin içinde kangren gibi kol gezdiği için ne selçuk'u ne de burak'ı kesmek kolay değil.

    allah yardımcısı olsun bu takımın. büyük ihtimal bu sene de yalan olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın