• 11048
    prandelli'nin üzerinde bıraktığı çok net bir iz var, vizyonsuzluk. malesef taraftara da sirayet etmiş vaziyette, kafamızı öyle yere eğdirdi ki, biz neydik, nasıldık onu bile unuttuk. aynı şeyi hiddink de milli takımda becermişti, öyle ya da böyle 2008'de bütün dünyaya maç sonuna kadar kovalayan, ayakta kalan bir futbol takımı olduğumuzu göstermiştik, ama sağolsun hollandalı döneminde 0-1 giden maça dahi reaksiyon göstermeyen pısırık bir takım olduk.

    oyuncu grubumuz yetersiz buna kimsenin lafı yok, fakat geçen sene, önceki sene avrupa'da başarılı sezonlar geçiren adamlar da aynı adamlardı, çıkıp manchesterla, juventusla, schalkeyle, maç içinde dönem dönem madridle başabaş oynadılar, o havaya girdiler, ezilmediler. maç sonu açıklamaları özetliyor prandelli'nin nasıl bir hava verdiğini bu adamlara, hepsi o günleri unutmuş, "biz zaten bu seviyede değiliz" diyorlar. madem değilsin, o seviyedeki oyuncular kadar maaş alma.

    türk futbolunun dibe bu kadar battığı bir dönem olmamıştı, malesef şamar oğlanına döndük her şeyimizle. galatasaray böyle durumlarda ayakta kalırdı, fakat şu an dibe batan en büyük şeylerden biri. bu şampiyonlar ligi performansı ciddi söylüyorum fenerin 0 çekmesine yakın gidiyor. itibar, saygınlık gibi şeyleri yitiriyoruz ve bunların telafisi kolay olmayacak. arsenal ve dortmund'a ilk yarıda 0-3 lük olacak kadar kötü bir kadromuz yok bizim. ludogoretslerin, apoellerin kafa tuttuğu bir ligde, futbol ortamında, bu kadar kötü olmaya, hiç bir reaksiyon göstermemeye lüksümüz yok. ben direnmeyen hocaya da, oyuncuya da destek vermem, güvenmem. yarın öbür gün her şey düzelir elbet, prandelli çeker gider, biz kendi pisliklerimizin üstüne onun yarattığı pislikleri de temizlemeye uğraşırız. tek beklentim, bir şekilde uefa avrupa ligine gidebilsek, yeni hocayla orada bari devam etsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın