resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6077
    yeniden dirilişte hiçbir payı olmadığını bugünlerde çok net anladığımız galatasaray tarihinin yüz karası başkanı. artık çok net belli oldu ki o başarıyı yapanlar fatih terim-abdurrahim albayrak ve ali dürüst üçlüsüdür. onlar gittikten sonra tek bir olumlu icraatı yok.

    galatasaray'ı soktuğu ekonomik krizin baş mimarıdır sayın aysal. telles ve tarık'a 10 milyon euro verip cl seviyesinde rezil rüsva olmasının baş mimarıdır.
    dortmund maçı sonrası bizim hedefimiz başakşehir maçı deme gafletinin baş sebebidir sayın aysal. galatasaray'ın asıl rakiplerinden birisidir dortmund. bizim dengimiz buralar.

    yabancı sınırı koyulurken hepimiz biliyorduk ki fenerbahçe'nin avrupa cezası bittiği zaman yabancı sınırı kalkacak. bunu göz önüne almadan ve kaçıp gitmesini göz önüne almadan futbolcularla yapılan yüksek rakamlı ve uzun sözleşmeleri cebinden karşılaması lazım. burak ve selçuk kaçıyormuydu da biz onlarla sözleşme uzattık? talipleri mi vardı? yabancı sınırı olmayınca bu oyuncuların yüzüne bakılır mı?

    galatasaray'ı uğrattığı zararları cebinden karşılaması için dava filan açılmalı. burası kimsenin çiftliği değil. kimsenin oyuncağı da değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın