resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3477
    bugunluk kendime izin verdim bir kac kelam yazi yazicam. semih'le baslamak istedim cunku kendisini kardesim gibi sevsem de galatasaray'i baba gibi seviyorum.

    evet kendisini gercekten kardesimmis, uzakta yasayan sevdigim kuzenimmis gibi sevsem de bu adamin inanilmaz bir dusute oldugunu bunca mac sonunda taraftarimiz gormuyorsa ya futboldan anlamiyordur ya da gercekten semih'in yakin akrabasidir. haftalar once defalarca yazdim bu cocugun biraz maclari disaridan izleyip kendini toparlamasi gerekiyor diye, yine hizli bir forvet yine acik alan yine ne yapacagini bilmez bir semih.

    suc semih'te degil, onu bu halde hicbir uyari yapmadan sanki yedegi yok gibi her mac oynatan sorumlularda.

    22 ekim dortmund macinda ikinci yari arka arkaya 4 kez topa vurmayi beceremedi 15 dakika icinde. bunun sebebi topun sekere gelmesi de degildi, ayagindaki topa vuramadi. hadi diyelim hatali pas yaparsin ama semih'teki sorun ayagindaki topu sanki hali sahada etrafinda hickimse yokken sallana sallana top cikartacakmis gibi hareket etmesi. hepsinde rakibe verdi topu sonrasinda telasla kapmaya da calismadi. bu cocuk boyle degildi, bu direkt ruh halini yansitiyor. demek ki kafaca bitmis bu cocuk. kendisini sevip sevmemekle ilgili degil mesele, kendisinin su an icin galatasaray'a verebilecegi bir sey yok. biraz dinlensin, kafasini toparlasin, hatalarini acsin tv'de tekrarlari izlerken gorsun, takimi izlesin sonra geri gelsin.

    22 ekim dortmund macinda takimdaki en kotu 3 kisiyi say desen ilk akla gelecek kisi semih'tir maalesef. lutfen sorunu dogru adlandiralim. "aman bizim cocugumuz" diyip simartarak cocugunu uyusturucu bagimlisi yapan aileler gibi davranmanin bize bir yarari yok. kendisini seviyorsak gerekirse kizip kendisini duzeltmesi icin takimdan ayri kalmasini da saglayabilmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın