• 3210
    burdan kendilerine bundan sonraki yapilacak transferler icin, kulübe kapaği atıp performansi kulüp icin yetersiz oldugu halde, sülük gibi yapışan, hatta bunu insanlarin gözünün icine icine sokan çapsizlari engellemek icin nacizane önerilerim var.

    - bir sezonda en az 15 maç kadroya girmedigi halde kulubün tek tarafli sözlesmeyi feshetme hakki olmasi. bu sayede futbolcu kendisini her zaman calismak zorunda hissedecek ve bu sayede yanlis transferler, çürükler sene sonunda ayiklanabilecek. kulup de sene sonunda teknip ekibin karariyla karar verecek, ya takimda kalacak, ya kiralancak kabul etmezse sözlesmesi tek tarafli feshedilecek

    - alemin tek akıllisı sen misin o zaman da futbolcu gelmeyi reddeder diye homurdanacaklar icin ikinci önerim mac basi ücretleri ve primlerin yüksek tutulmasi. bu sayede kendine güvenip bu formayi sirtina gecirmek isteyen icin daha cazip olabiliriz. futbolcularin performanslarinin artmasiyla kadro secimi hoca icin daha zor olacak ama en azindan salla basini al maasini devri bitecek.

    - ücüncüsü kesinlikle disiplinsizlikle ilgili cezalarin miktarinin ve kapsaminin arttirilmasi. bu kapsama zamanin koşullarini da göz önünde bulundurarak sosyal medyadaki paylaşimlarin da bu kapsamin içine almak. bu sayede bütün futbolcular kendine biraz daha çeki düzen verecek, daha dikkatli olacaklardir.

    bu aralar yasadigimiz tepki çeken nahoş olaylar böyle bir yazi yazmaya itti beni. bu ve benzeri düzenlemelerle hepimizin canını sıkan bu ve benzeri olaylar bir nebze engellenebilir diye düşünüyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın